harm

Skrevet av Emne: Dere falske skeptikere underslår funn av UFO-gjenstander!  (Lest 2653 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget arifkarim

 • Innlegg: 970
 • Blandingsetiker - tar SK og KT med en klype salt
Dere falske skeptikere underslår funn av UFO-gjenstander!
« på: 15. august 2011, 18:48:04 »
Problemet med fenomener som Hessdal, UFOer og andre lyskuler er at disse ikke utgjør noe som helst form på "trussel" for oss mennesker. Og dermed er offentlighetens interesse til å finne ut noe mer om disse ukjente fenomener tilnærmet lik null. Derfor faller disse ekstrem gåtefulle emnene inn i hånda til idioter som ufaglærte ufologer, selvoppnevnte profeter og strykforfattere som mangler originale ideer for karrieren sin :D

Og for de falske skeptikere som 24/7 skriver om ikke funnet noe fysisk UFO-gjenstand til å bygge UFO-anekdoter, kan gjerne tilbakevise dette:
Bob White Object Story, (Supposed Artifact from UFO) 1/2


UFO Hunters serien har tatt med minst 3 tilfeller av funnet UFO-gjenstand i tillegg til UFO-anekdoter. Uavhengige vitenskapelige metallurgiske tester har vist at disse gjenstander består for det meste av superledende alluminium, og enkelte hevder at gjenstander har utenomjordisk opphav.

Derfor må alle UFO-saker, gamle og nye etterforskes med åpenhet, og gammel retorikk som hoax, naturlig fenomen, optisk illusjon osv må ikke stemples uten videre før uavhengig etterforskning selv kommer til lignende konklusjoner. Når det er sagt må vi aldri glemme kontroverselle forskningsmetoder fra den aller siste vitenskapelige offentlige "uavhengig" forskning av UFO-fenomenet:
Sitat
McDonald inadvertently played a major role in the controversy regarding the Condon Committee when one of the committee's investigators - who disagreed with Condon's attitudes - privately gave him a copy of the so-called "Trick Memo". The memorandum, which was written by Condon's chief assistant Dr. Robert Low, outlined how the Committee could reach a predetermined conclusion that all UFO cases were explainable in mundane terms, while simultaneously appearing neutral during the actual investigation process. To many UFO investigators, including McDonald, the "Trick Memo" seemed to confirm their worst fears about the Condon Committee's bias regarding the UFO phenomenon. Following McDonald's release to the public of the now-infamous "Trick Memo", Project Chair Edward Condon tried unsuccessfully to get McDonald fired from his tenured faculty position at the University of Arizona.

McDonald was particularly disturbed by the fact that, while Condon in his foreword had claimed that all UFO reports could be explained as hoaxes or misidentifications of manmade or natural objects or phenomena, the Report itself actually listed over 30% of the cases it investigated as "unexplained".

http://en.wikipedia.org/wiki/James_E._McDonald#The_Condon_Committee_Controversy

Med en slik "vitenskapelig" holdning fra forsvaret, mainstream medier og det akademiske miljøet de siste 60+ årene rundt UFO-fenomenet, er det ikke så rart at fenomenet er enda uløst. Når 30 % av rapporterte UFO-fenomener var fortsatt uløst da det akademiske- og mainstream-media samfunnet fra USA "aksepterte" konklusjoner fra Condon Report, viser klart "noen" ikke ville at det amerikanske folket skal bry seg videre om UFO-fenomen eller plage fremtidige myndigheter med panikken rundt UFO-er. Hemmelighetsstemplet dokumenter som nå er uklassifisert, viser at en rekke av USAs etterrettnings byråer og departementer inkludert CIA, FBI og Forsvaret fortsatte videre med hemmelig etterforskning av rapporterte UFO-fenomener selv etter Condon komites endelige konklusjoner om UFO-er. Felles for dem var at nå trengte ikke noen av disse statlige byråer å utgi mer info om fenomenet til offentligheten, med mindre "noen" fra offentligheten selv ber om det :D

Dette var dermed en vinn-vinn situasjon for autoriteter (akademikere, forsvaret, regjeringen, falske skeptikere osv), og en tap-tap situasjon for alle andre som virkelig hadde ønsker om fortsettelse av nøytral og uavhengig vitenskapelig forskning, og publisering av alle funn til offentligheten rundt ufo-fenomenet helt til fenomenet endelig er løst engang for alle!
« Siste redigering: 15. august 2011, 18:53:05 av arifkarim »
"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful." - Edward Gibbon

Utlogget Gnisten

 • Administrator
 • Innlegg: 3.673
Sv: Dere falske skeptikere underslår funn av UFO-gjenstander!
« Svar #1 på: 15. august 2011, 19:04:54 »
Førsteinnlegget her er splittet fra UFO-fenomenet i Hessdalen ... , fordi det var helt Off Topic der.

Ny overskrift er laget av meg ut fra hvordan jeg oppfatter substansen og essensen i innlegget.

(Bedre forslag kan eventuelt sendes til meg på PM.)
« Siste redigering: 15. august 2011, 19:45:39 av Gnisten »

Utlogget DagT

 • Innlegg: 925
Sv: Dere falske skeptikere underslår funn av UFO-gjenstander!
« Svar #2 på: 15. august 2011, 20:51:59 »

UFO Hunters serien har tatt med minst 3 tilfeller av funnet UFO-gjenstand i tillegg til UFO-anekdoter. Uavhengige vitenskapelige metallurgiske tester har vist at disse gjenstander består for det meste av superledende alluminium, og enkelte hevder at gjenstander har utenomjordisk opphav.

Kult! En av de klassiske testene på om noe er tull er om de har undersøkt på en effektiv måte eller om de har foretatt undersøkelse på en måte som maksimerer antallet feilkilder. :-)

Nattsafe som ikke funger!?! Tannlegefilm i en boks?!? De vet jo ikke en gang om strålingen kom fra innsiden eller utsiden av sylinderen. Han kan like gjerne ha satt den på klokka si. Hvorfor testet de ikke med en geigerteller? Hvorfor fant de ikke ut at det var Aluminium på en ellers velkjent kjemisk metode (pluss å finne egenvekten med en skål vann og en vekt)?

Og hvor har du superledende fra? Da skulle de kunne vise en masse kule effekter med den.

Dette lukter crackpot lang vei.

Utlogget Arman

 • Administrator
 • Innlegg: 2.822
 • Ingen gud, ingen herre, alt for kjærligheten
Sv: Dere falske skeptikere underslår funn av UFO-gjenstander!
« Svar #3 på: 15. august 2011, 21:49:59 »
Og for de falske skeptikere som 24/7 skriver om ikke funnet noe fysisk UFO-gjenstand til å bygge UFO-anekdoter, kan gjerne tilbakevise dette:
<Bob White's object - youtubevideo>

Det har ekte skeptikere tydeligvis alt gjort, på eksemplarisk vis, i denne forumposten på noe såpass banalt osm et pokerforum. Men posten jeg lenker til virker svært overbevisende - med etterprøvbare kilder og påstander. Konklusjonen til posteren er:
So from what I understand, this object is an aluminum alloy that closely resembles aluminum alloy 360 except for the absence of tin. According to New Mexico tech's comparative analysis, aluminum alloy 360 has 0.15% tin, so I'm not sure how significant this absence is.
Altså svært lite mystisk.

I tillegg fortelles det i tråden hvor dette ble postet at hr. White og programleder Gibbons var businesspartnere i et "Museum of the Unexplained" etter "funnet", men før TV-programmet ble laget. I tillegg skal de etter det igjen ha røket uklar om telefonregninger og er ikke lenger på talefot.

Om ikke crackpot, så regelrett lureri.
I've spent a lot of my life among people brighter than myself. Larry Niven
===
Nei, ingen 'i' i nicket, heller ingen 'd'.
Streng Administrator Grei Administrator

Utlogget eirik

 • Innlegg: 1.684
Sv: Dere falske skeptikere underslår funn av UFO-gjenstander!
« Svar #4 på: 16. august 2011, 09:30:38 »
Dere falske skeptikere
Feil.
Sitat
underslår funn av UFO-gjenstander!
Feil.

Utlogget Henning

 • Innlegg: 227
Sv: Dere falske skeptikere underslår funn av UFO-gjenstander!
« Svar #5 på: 16. august 2011, 15:43:23 »
på noe såpass banalt osm et pokerforum.

Det er i grunn mangt som er mer banalt enn twoplustwo.com, også for de som ikke er interesserte i poker. Jeg leser diskusjoner rundt mange temaer der, og spesielt i valgtider i USA er de underholdende.

/off topic

Utlogget MAC-hiavelli

 • Innlegg: 484
Sv: Dere falske skeptikere underslår funn av UFO-gjenstander!
« Svar #6 på: 22. august 2011, 14:42:09 »
Det eneste som får meg til å tenke på noe mystisk ved dette innslaget er den jævlige musikken, og den heseblesende klippingen.