Skrevet av Emne: Informasjon!  (Lest 4409 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget Christopher

  • Moderator
  • Innlegg: 15
Informasjon!
« på: 29. oktober 2012, 00:08:04 »
Dette underforumet skal brukes til å diskutere spesifikke enkeltsaker som omhandler hendelser som vanlige folk blir utsatt for dagliglivet. Dette kan være opplevelser hos alternative behandlere eller reklame på nettet om produkter som ikke holder det de lover. Alt fra urtete som påstår at du sover bedre om natten, slankepreparater, alternative behandlingsmetoder eller kosmetikkprodukter som påstår at man blir 20 år yngre på grunn av et protein eller et mineral som ikke finnes. Det er åpent for å diskutere det meste som omhandler konkrete saker.

Husk at om du ønsker å diskutere noe på dette forumet så er det et åpent forum! Ønsker du anonymitet, men saken krever at du deler personlige opplysninger du ikke ønsker delt på nettet, så fyll ut dette skjemaet eller send en mail til forbruker@skepsis.no. Du kan også registrere deg på forumet med anonymt brukernavn.

NB 1: Dette er ikke forbrukerombudet! Dette er en del av Skepsis’ aktiviteter!
NB 2: Vi driver ikke med juridisk rådgivning, men kan hjelpe til med å finne riktig instans om du har blitt lurt, svindlet eller er pårørende av noen som har kommet i en vanskelig situasjon.
« Siste redigering: 11. november 2012, 21:49:11 av Arman »