harm

Skrevet av Emne: "Born to heal" — Om en healer i Nord-Trøndelag  (Lest 4342 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget bjafosse

  • Innlegg: 143
"Born to heal" — Om en healer i Nord-Trøndelag
« på: 14. juli 2014, 23:44:10 »
Ved Google-søk på healer fra Nord-Trøndelag får jeg treff på Halvard Nordfjæran som har nettstedet sitt borntoheal.no fullstappet av anekdoter om bl.a. krefthelbredelser.

Han hevder sågar at healing er vitenskapelig dokumentert:

Det er forsket mye på healing i utlandet. Bevis foreligger på effekten, men legemiddelindustrien vil holde dette tilbake. Forskning er foretatt på universiteter med dobbel blindtest. Det vitenskapelige materialet er svært omfattende. De som benekter bevisene, har ikke nok kunnskap. Det handler også om prestisje. En del leger mener de har patent på sannheten …

Selvfølgelig, legemiddelindustrien kontrollerer jo hvilke forskningsresultater universitetene får lov å publisere …

Red.: Korrigerte healerens fornavn fra Harald til Halvard.
« Siste redigering: 15. juli 2014, 18:29:00 av Gnisten »

Utlogget MAC-hiavelli

  • Innlegg: 484
Sv: "Born to heal" — Om en healer i Nord-Trøndelag
« Svar #1 på: 15. juli 2014, 09:38:35 »
Jeg er ikke sikker på om Nordfjæran er mannen. NRK Tekst-TV beskrev tiltalte som en eldre mann. Nordfjæran ser ikke spesielt gammel ut på sin egen hjemmeside.

Siden Born to heal virker som en utømmelig kilde for humor/ergrelse/vantro.

Her falbys et vidt spekter av spekulative sjarlatanerier behandlingsformer. Eksempelvis dyrehealing, samt min egen personlige favoritt; fjernhealing!

Fjernbehandlingen foretas gjerne hver dag. Klienten/pasienten trenger ikke å vite når dette skjer. Han/hun trenger ikke å vite om det i det hele tatt, da en annen person kan be om fjernbehandling for vedkommende. Behandlingen har den samme effekten likevel.

Om du etter hvert merker reaksjoner og/eller forandring, er det tegn på at du er mottagelig. Da bør du fortsette behandlingen til reaksjonene opphører, for reaksjoner vil du ha så lenge det er sykdom i kroppen. Du kan få like reaksjoner ved fjernhealing som ved fremmøte.

Fantastisk!
Her kan du for den nette sum av kr. 750,- per uke bli behandlet uten engang å se, snakke med eller på annen måte plage Nordfjæran. Du kan sikkert få det på autogiro slik at du ikke trenger å se en regning engang. Vi snakker tross alt ikke om mer enn 39 000 i året.

Det hele minnet meg om Jacques Benveniste. som sist lot høre fra seg da han prøvde å selge homøopatisk vann via internett. Ikke slik at du fikk noe i posten, neida. Du betalte og holdt en vannflaske foran skjermen, voila, kurert.

Nordfjærans FAQ-side er også verd et besøk hvis du føler for humor/tristesse. Her er et knippe av gullkornene.

3. Hvilke reaksjoner kan man forvente?
[…]
Når man får healing er det som å kjøre en film baklengs. Du behøver ikke merke bedring først, men kan oppleve at ditt sykdomsbilde skifter karakter. Mange får symptomer og reaksjoner de har hatt før, bare i omvendt rekkefølge. Dette på grunn av at healing går på årsak, og ikke er symptombehandling. Jo lengre tid du har hatt plagene, jo dypere sitter det.

7. Er det noen bivirkninger?

    Den virksomme faktor i Healing har sin egen intelligens. Energien tilstreber alltid å gjenopprette helse og helhet og aldri virke skadende på den levende organisme. Det er ingen bivirkninger.

13. Kan du behandle små barn og dyr?

    Dyr og små barn har lettere for å motta Healing. De er helt nøytrale, har ingen motforestillinger. Noen er så materialistiske og mekanisk innstilte at de nekter å akseptere det de selv ikke forstår. Dette kan virke som en psykologisk sperre. Den menneskelige hjerne er som en datamaskin. Det du programmerer inn, blir der til du omprogrammerer.

17. Kan alle lære healing?

    Alle kan lære om healing i teorien, som med andre ting. Men healing er ikke et terapeutisk system, sånn som andre terapiformer. For å kunne utføre healing, med gode resultater må man ha denne evnen medfødt. Som å spille piano.

Javel?! Nyfødte som spiller piano?

21. Må man komme til deg for å få stoppet blødninger?

    Blodstemming er noe jeg overtok etter en slektning. Det må man ikke.

Godt at det er flere som har plaster.

Red.: Rettet på URL til spørsmål #3, som gikk til spørsmål #7.
« Siste redigering: 15. juli 2014, 18:30:39 av Gnisten »

Utlogget Gnisten

  • Administrator
  • Innlegg: 3.673
Sv: "Born to heal" — Om en healer i Nord-Trøndelag
« Svar #2 på: 15. juli 2014, 17:55:09 »
De to første innleggene her i denne tråden er skilt ut fra dette emnet: Nord-Trøndelag: Healer tiltalt.

Som det framgår i den tråden kan man ikke ennå identifisere hvem den tiltalte er. Halvard Nordfjærans omfattende virksomhet kan være verdt en studie uansett, men det bør ikke spekuleres om hvem den tiltalte er inntil dette med sikkerhet er offentlig kjent.

P.S.: Overskriften her i inneværende tråd er formulert av moderator.
« Siste redigering: 15. juli 2014, 18:00:52 av Gnisten »

KnutR

  • Gjest
Sv: "Born to heal" — Om en healer i Nord-Trøndelag
« Svar #3 på: 11. november 2014, 10:18:08 »
Da vet vi at det dreier seg om Tore Dalseng og ikke nevnte Nordfjæran. http://www.dagbladet.no/2014/11/10/nyheter/innenriks/healing/36176072/

Utlogget Gnisten

  • Administrator
  • Innlegg: 3.673
Sv: "Born to heal" — Om en healer i Nord-Trøndelag
« Svar #4 på: 11. november 2014, 18:30:00 »
Da vet vi at det dreier seg om Tore Dalseng og ikke nevnte Nordfjæran. http://www.dagbladet.no/2014/11/10/nyheter/innenriks/healing/36176072/

Dagbladet ble sitert på det her i dag morges: Nord-Trøndelag: Healer tiltalt.