Skrevet av Emne: Apell imot MeToo og kjønns-studier - Bergen  (Lest 1025 ganger)

0 medlemmer og 1 gjest leser dette emnet.

Utlogget Kristian Galleleo

  • Innlegg: 157
Apell imot MeToo og kjønns-studier - Bergen
« på: 14. januar 2018, 14:27:07 »
Hei, jeg har i mange år nå engasjert meg i den radikal-feministiske utvikklingen både i USA der den startet, og i Norge. Jeg har også studert ved Kjønnsstudier der mye av den radikalfeministiske propagandaen blir spredt. Som gjerne mange av dere skeptikere vet, så er det en "epedemi" av svada-forskere som produserer "falsk forskning" basert på en politisk eller anen overbevist ideologi, fremfor et ønske for å finne svar. Dette igjennspeiler seg i forsknings-rapporter som sier at "1 av 5 kvinner opplever trakassering" der "uønsket øyekontakt" er en del av statestikken. Dette går tilbake til noe av det en foreleser sa på en forelesning hun hadde, at "i dette studiet så var det ikke [tidligere] sånn at det å finne vitenskapelige svar som lå i fokus, det var ikke så viktig (til tross for at det er det man gjør på et Universitet, og var grunnen til at jeg startet på Universitetet i utgangspunktet), men det viktigste var å skape samfunns-endring".

Det er klart at om du ikke bryr deg om å finne ut av hvordan kvinner faktisk har det i hverdagen, så er denne "1 av 5"-statestikken komplett ubrukelig. Men om du vil skape en hysterisk tilstand der problemer blir oppblåst til det ugjennkjennelige - og man har potensialet for å skape en samfunns-endring, så har en slik statetikk, sammen med stort medie-fokus større verdi. Og jeg er overbevist om at slike overskrifter i media har bidratt til den uholdbare situvasjonen MeToo har skapt, der nå NRK melder av en mannelig kandidat fra Oslo Venstre ønskes vrakes til fordel for en kvinne - uten at det foreligger noe somhelst "varsler". Det virker rett og slett som at det kan være en "føre-var" holdning imot menn i politikken i dag.

Jeg forutser et stor juridisk tilbakeslag imot det MeToo-hysteriet har destruert av rykter og arbeid for menn, og det e noe jeg personelig kommer til å kjempe for.

Når det er sagt, så ønsker jeg å arrangere en apell, eventuellt en demonstrasjon, for å vise motstand og oposisjon til MeToo-hysteriet, og den radikal-feministiske propagandaen som Kjønnsstudier ved UiB produserer. De har en sentral rolle i dette hysteriet, ved å hjernevaske de som studerer der, noe som smitter over på mange av de "forskerene" som vi ser kaste "forskningsrapporter" ut til mediene; derav Nina Rones i FFI, Forsvarets Forsknings Institutt, som har erklært en "krig imot menn" i forsvaret, som tatt ut av amerikansk radikal-feministisk retorikk og ideologi. Konflinkten i SSB kan også linkes til propaganda fra bla.a. Kjønnsstudier, og store deler av Humanistisk Fakulitet ved Universitetet.

Så, hvor mange her hadde jeg hatt med meg på en markering imot MeToo-hysteriet og radikaliseringen som kommer fra Universitetet?

Det kommer til å bli arransjert en apell imot MeToo i Oslo i nærmeste fremtid, der jeg organiserer meg med en av arransjørene av manns-dagen, som det sies kommer til å bli ekstra stor i år :) Men dette blir da eventuelt snakk om i Bergen. Jeg har ikke lagd en event på Facebook enda, men det kommer de nærmeste dagene.
   

Utlogget z

  • Innlegg: 1.761
  • Born with a heart of steel
    • Skeptikeren
Sv: Apell imot MeToo og kjønns-studier - Bergen
« Svar #1 på: 15. januar 2018, 14:58:46 »
Som gjerne mange av dere skeptikere vet

Som mange skeptikere vet, så er de som syter om feminisme veldig ideologisk motivert og dropper ofte alt som heter skepsis for å skape stråmannsargumenter og skaper sitt eget hysteri om farene med feminisme. Jeg skal ikke si at det du sier i posten din er feil, men jeg er ekstremt skeptisk til den.
No light shall sear my being, my evil being
Soon I shall walk with earthly feet
You summoned me in your dreams

Utlogget Marquis

  • Innlegg: 1.253
  • Deus Ex Nihilo
Sv: Apell imot MeToo og kjønns-studier - Bergen
« Svar #2 på: 16. januar 2018, 11:22:44 »
vise motstand og oposisjon til MeToo-hysteriet

Er du helt sikker på at du har skjønt hva #metoo-kampanjen egentlig handler om?