harm

Nyeste innlegg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Fritt forum / Sv: Råkkenroll?
« Nyeste innlegg av z 31. januar 2018, 10:20:52 »
They Might Be Giants - The Mesopotamians (official TMBG video)
12
Bøker / Sv: Hva synes forumet om The Demon-Haunted World?
« Nyeste innlegg av z 23. januar 2018, 03:46:27 »
Ja.
13
Bøker / Sv: Hva synes forumet om The Demon-Haunted World?
« Nyeste innlegg av Neptun 22. januar 2018, 20:55:00 »
Takk for ditt svar! Boken er skrevet fra et amerikansk ståsted. Er den også relevant for Norge og resten av verden?
14
Aktiviteter / Sv: Apell imot MeToo og kjønns-studier - Bergen
« Nyeste innlegg av Marquis 16. januar 2018, 11:22:44 »
vise motstand og oposisjon til MeToo-hysteriet

Er du helt sikker på at du har skjønt hva #metoo-kampanjen egentlig handler om?

15
Aktiviteter / Sv: Apell imot MeToo og kjønns-studier - Bergen
« Nyeste innlegg av z 15. januar 2018, 14:58:46 »
Som gjerne mange av dere skeptikere vet

Som mange skeptikere vet, så er de som syter om feminisme veldig ideologisk motivert og dropper ofte alt som heter skepsis for å skape stråmannsargumenter og skaper sitt eget hysteri om farene med feminisme. Jeg skal ikke si at det du sier i posten din er feil, men jeg er ekstremt skeptisk til den.
16
Aktiviteter / Apell imot MeToo og kjønns-studier - Bergen
« Nyeste innlegg av Kristian Galleleo 14. januar 2018, 14:27:07 »
Hei, jeg har i mange år nå engasjert meg i den radikal-feministiske utvikklingen både i USA der den startet, og i Norge. Jeg har også studert ved Kjønnsstudier der mye av den radikalfeministiske propagandaen blir spredt. Som gjerne mange av dere skeptikere vet, så er det en "epedemi" av svada-forskere som produserer "falsk forskning" basert på en politisk eller anen overbevist ideologi, fremfor et ønske for å finne svar. Dette igjennspeiler seg i forsknings-rapporter som sier at "1 av 5 kvinner opplever trakassering" der "uønsket øyekontakt" er en del av statestikken. Dette går tilbake til noe av det en foreleser sa på en forelesning hun hadde, at "i dette studiet så var det ikke [tidligere] sånn at det å finne vitenskapelige svar som lå i fokus, det var ikke så viktig (til tross for at det er det man gjør på et Universitet, og var grunnen til at jeg startet på Universitetet i utgangspunktet), men det viktigste var å skape samfunns-endring".

Det er klart at om du ikke bryr deg om å finne ut av hvordan kvinner faktisk har det i hverdagen, så er denne "1 av 5"-statestikken komplett ubrukelig. Men om du vil skape en hysterisk tilstand der problemer blir oppblåst til det ugjennkjennelige - og man har potensialet for å skape en samfunns-endring, så har en slik statetikk, sammen med stort medie-fokus større verdi. Og jeg er overbevist om at slike overskrifter i media har bidratt til den uholdbare situvasjonen MeToo har skapt, der nå NRK melder av en mannelig kandidat fra Oslo Venstre ønskes vrakes til fordel for en kvinne - uten at det foreligger noe somhelst "varsler". Det virker rett og slett som at det kan være en "føre-var" holdning imot menn i politikken i dag.

Jeg forutser et stor juridisk tilbakeslag imot det MeToo-hysteriet har destruert av rykter og arbeid for menn, og det e noe jeg personelig kommer til å kjempe for.

Når det er sagt, så ønsker jeg å arrangere en apell, eventuellt en demonstrasjon, for å vise motstand og oposisjon til MeToo-hysteriet, og den radikal-feministiske propagandaen som Kjønnsstudier ved UiB produserer. De har en sentral rolle i dette hysteriet, ved å hjernevaske de som studerer der, noe som smitter over på mange av de "forskerene" som vi ser kaste "forskningsrapporter" ut til mediene; derav Nina Rones i FFI, Forsvarets Forsknings Institutt, som har erklært en "krig imot menn" i forsvaret, som tatt ut av amerikansk radikal-feministisk retorikk og ideologi. Konflinkten i SSB kan også linkes til propaganda fra bla.a. Kjønnsstudier, og store deler av Humanistisk Fakulitet ved Universitetet.

Så, hvor mange her hadde jeg hatt med meg på en markering imot MeToo-hysteriet og radikaliseringen som kommer fra Universitetet?

Det kommer til å bli arransjert en apell imot MeToo i Oslo i nærmeste fremtid, der jeg organiserer meg med en av arransjørene av manns-dagen, som det sies kommer til å bli ekstra stor i år :) Men dette blir da eventuelt snakk om i Bergen. Jeg har ikke lagd en event på Facebook enda, men det kommer de nærmeste dagene.
   
17
Bøker / Sv: Hva synes forumet om The Demon-Haunted World?
« Nyeste innlegg av z 12. januar 2018, 07:59:45 »
Ja, den er fortsatt aktuell. Den forklarer hvorfor skepsis og vitenskap er viktig på en måte som er veldig bra skrevet. Dessuten kan du bla opp på hvilken som helst side og du vill finne noe som er verdt å sitere.
18
Bøker / Hva synes forumet om The Demon-Haunted World?
« Nyeste innlegg av Neptun 11. januar 2018, 14:18:57 »
Denne boken synes å være likt av mange skeptikere:

Sitat
Noen ord som stort sett ikke er mine, om Carl Sagan

Carl Sagan skrev noe av det viktigste og første jeg mener noen bør lese hvis man på en eller annen måte er interessert i kritisk tenkning og vitenskap, spesielt hvis man lurer på hva en skeptiker er og gjør. Den boken er The Demon Haunted World: Science as a Candle in the Dark, og jeg er så mektig frustrert over at den boka enda ikke er oversatt til norsk.


Sitat
De viktigste bøkene om skepsis

Carl Sagan - The Demon Haunted World

Dette er kanskje viktigste publikasjonen som tar for seg kritisk tenkning utgitt de siste årene og anbefales sterkt. Sagan var ikke bare en stor forsker, han var også en veldig god formidler.


Sitat
Happy Carl Sagan Day!

Perhaps the most understated and under-appreciated aspect of his body of work was as a champion and co-founder of the modern skeptical movement. He is credited with being one of the founders of the Committee for Scientific Investigation of Claims of the Paranormal (CSICOP). The unofficial slogan of the skeptical movement, “Extraordinary claims require extraordinary evidence,” was spoken by Carl in his Cosmos series. His bestselling book The Demon Haunted World: Science as a Candle in the Dark is considered by many as the single best book encompassing the modern skeptical worldview.


Sitat
Ten Books for Skeptics

The Demon-Haunted World – Science as a Candle in the Dark “It is better to light one candle than curse the darkness.” If you read only one book on this list, make it Carl Sagan’s classic defense of scientific inquiry and critical thinking. A true sign of brilliance is the ability to communicate with clarity, and Sagan did this with an enthusiasm for science that is obvious. If any book is essential reading for those interested in skepticism, this is the perfect place to start.  For more, see Melany Hamill’s review.


Hva synes forumet om boken? Boken er gammel. Er boken fortsatt aktuell?
19
Fritt forum / Sv: Råkkenroll?
« Nyeste innlegg av z 10. januar 2018, 19:19:05 »
The Union Underground - Turn Me On "Mr. Deadman" [Official Video]
Sider: 1 [2] 3 4 ... 10