2

registreringserklæring

1. Generelt
SKEPSIS er en uavhengig sammenslutning av engasjerte mennesker med det formål å fremme og publisere resultater av kritiske undersøkelser av fenomener som moderne sagn, mirakelberetninger, astrologi, parapsykologi, UFOer og andre «okkulte» emner.

SKEPSIS skal være et kritisk korrektiv til fantastiske og dårlig begrunnede påstander i norsk offentlighet.

Vi er kontaktorgan for folk som er interessert i slike spørsmål. I tillegg står vi til rådighet for journalister, lærere og andre engasjert i folkeopplysningsarbeid med informasjon om den forskning som bedrives internasjonalt omkring slike emner.

Dette forumet er beregnet for diskusjon av alle emner som har med skepsis å gjøre. Organisasjonen Skepsis, forumets administratorer og moderatorer er ikke ansvarlige for innholdet i de enkelte innleggene.

2. Registrering
Tenk nøye gjennom valget ditt av brukernavn. Vi forbeholder oss retten til å slette brukere med støtende brukernavn.

Gi aldri ut passordet ditt til noen! Det er ikke lov å bruke en annens brukerkonto. Vi anbefaler at du velger et komplekst og unikt passord for å unngå at uvedkommende får tilgang til brukerkontoen din.

3. Forumet
Ved å bruke dette forumet forplikter du deg til å ikke legge ut materiale som er usant, ærekrenkende, hatsk, truende, eller som strider mot norsk lov. Du forplikter deg også til ikke å poste materiale som andre har opphavsretten til. Spam, reklame, kjedebrev og lignende er ikke tillatt på dette forumet. Hvis du skriver denne typen innlegg, vil du bli utestengt fra forumet. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil brukes til å opprettholde disse betingelsene.

Hvis du mener at et innlegg bryter med de ovennevnte reglene, eller på annen måte er støtende, kan du kontakte en moderator. Administrator(ene) og moderator(ene) har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge innlegg hvis de anser det nødvendig. Dette skjer manuelt, så vær tålmodig. Disse reglene gjelder også medlemmenes profilinformasjon.

Ved å godta disse betingelsene, forplikter du deg til å sette deg inn i og følge reglene for posting på forumet. Reglene finner du her: Reglement

4. Annet
Merk at forumprogramvaren plasserer en såkalt informasjonskapsel som består av en tekstfil med brukernavn og passord, i bufferen til nettleseren din. Dette brukes KUN til å logge deg inn og ut. Programvaren sender eller mottar ingen annen informasjon til datamaskinen din.