Nyeste innlegg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 15. oktober 2017, 05:14:07 »


Green Room, 2015

Dette var absolutt en film jeg så frem til å endelig se. En punk rockband ender opp med å spille på en isolert klubb ute i skauen drevet av nynazister. Bandet er skikkelig old school og unngår sosiale medier som pesten, så ingen vet at de er der. De spiller settet og gjør seg klar til å stikke, før noen kommer på at de glemte telefonen i green rommet. Noen har blitt knivstukket der og nynazistene ønsker ikke at bandet forlater etter at de har sett det. Ting blir betydelig mer voldelig etter som nynazistene er villig til å drepe for å dekke over saken. Dette er en fantastisk mørk thriller full av spenning og alt det der. Det er absolutt en film jeg anbefaler. Patrick Stewart spiller lederen og han gjør en fantastisk jobb. Mye av grunnen til at jeg var så spent for å se denne filmen er fordi hvor positivt de snaket om den på Half in the Bag. Det, og punk rock.

Half in the Bag Episode 108: Green Room
12
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 14. oktober 2017, 18:20:30 »
En kortfilm
13
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 14. oktober 2017, 05:54:13 »The Neon Demon, 2016

Dette er en film som kanskje er tilsynelatende mer skrekkrelatert enn en typisk skrekkfilm, men det er ikke mangel skrekkelementer. Den har nok av scener som er ren skrekk, og slutten er så mørk og grotesk som man får det. Ei jente kommer til L.A. for å bli modell og vi får se hvilken råtten verden moteindustrien er. Jeg skal ikke snakke om selveste skrekken i filmen siden det vil avsløre for mye. I stedet vil jeg si at både det visuelle og måten musikk såpass stor del av filmen er fantastisk. Det er så mye jeg kunne ha sagt om The Neon Demon, men dette er bare en film dere bare må stole på meg når jeg sier den er bra. Det er først og fremst en film for filmnerder og det er ikke den rette filmen å se på hvis du er ute etter stereotypisk skrekk, men er du ute etter en visuelt fantastisk film med synthwave score og en bekmørk historie å fortelle, så er dette den perfekte filmen for deg.
14
Fritt forum / Sv: Råkkenroll?
« Nyeste innlegg av z 13. oktober 2017, 13:25:23 »
Peter Pan Speedrock - Dead End (Official Music Video)
15
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 13. oktober 2017, 04:23:31 »

Sleepy Hollow, 1999

The Legend of Sleepy Hollow er en USAs mest kjente spøkelsehistorier, originalt publisert i 1820 av forfatteren Washington Irving. Den har siden den gang blitt gjenfortalt mange i filmversjoner. En av de meste kjente filmversjonen er den animerte kortfilmen av Disney fra 1949, men minst like kjent er den fra 1999 laget av Tim Burton. Denne filmen er så Tim Burton som man kan få det. Han omskriver historien til det ekstreme for å gi den et eget særpreg. Det er mye fokus på humor uten at filmen føles som en komedie, og den er blodig med klar inspirasjon fra klassisk skrekk fra både 30-tallets store skrekktitler og de klassiske filmene fra Hammer Film Productions. Det som er hele tiltrekningskraften bak filmen er det visuelle. Alt ser bare fantastisk ut. Landskapet, kostymene, husene og måten blodet ser ut. Det er en vakker film som fanger opp mye av hvorfor klassisk skrekkfilm er nettopp klassisk.

Den er ganske overdreven og ikke redd for å være litt cheesy til tider, men det er forventet fra en Tim Burton film. Jeg vil si dette er hans siste gode film før han begynte å lage søppel. Jeg har ikke sett Corpse Bride fra 2005, som visstnok skal være bra, men utover det, så er det ingen grunn til å se noen av filmene hans som kom ut etter denne. Hvis du liker de gode filmene hans fra 80- og 90-tallet, så har du all grunn til å se denne.
16
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 12. oktober 2017, 05:20:46 »Deep Red, 1975

Få ting slår italiensk skrekkfilm fra 70-tallet, spesielt når den er laget av Dario Argento og prog rockbandet Goblin har komponert musikken. En synsk på en konferanse for parapsykologi peker ut til publikum, og sier en av dem har drept før og kommer til å drepe igjen. Ikke overraskende, så blir hun drept på brutal vis like etterpå. Hovedpersonen som er hennes nabo ser henne bli drept gjennom vinduet når han er på vei hjem, og begynner sin egen etterforskning siden italiensk politi er en gjeng med inkompetente idioter. Det går ikke lang tid før flere blir drept på brutalt og blodig vis. Det er god film som er visuelt vakker, har nok av blod og brutal vold for oss skrekkfans og en spennende stemning. Jeg tror ikke man kan vite hvem moderen er med å bare følge med og legge sammen bitene selv, men det gjør ikke noe siden dette ikke er så mye et typisk krimthriller og mer en film hvor du er along for the ride. Det tok ikke lang tid fra filmen startet til jeg ble investert i både handling, stemning og det visuelle. Absolutt en film jeg anbefaler.
17
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 11. oktober 2017, 06:07:36 »

Hellbound: Hellraiser II, 1988

Jeg så en første helt tilbake i de andre maratonen i 2011 da forumet ar aktivt, og spurte om noen hadde sett oppfølgerne og om de var vært å se. Jeg fikk svar fra klogd at toeren var bare møl. Ikke at han poster her lengre, men jeg vet bedre nå enn å ta råd fra han når det kommer filmer. Toeren fortsetter rett fra der den første sluttet. Kirsty er lagt inn på psykiatrisk sykehus for observasjon mens politiet etterforsker hva som foregikk i huset. Av en eller anen grunn er huset like helt og ikke nedbrent til tross av at det var i fyr og flamme på slutten av den første filmen. Det kommer fort frem til at overlegen på sykehuset er godt kjent med boksen og ønsker informasjon om det andre universet hvor Cenobites kommer i fra. Han klarer å gjenopplive stemoren på samme måte som hun gjenopplivet Frank Cotton i den første filmen og helvete bryter løs. Denne gangen får vi faktisk se det andre universet og mesteparten av filmen handler om hvordan Kristy reiser dit for å redde faren sin. Jeg vil si det er en like bra film som den første. Den har sine svakheter som gjør at jeg kan se hvorfor noen vil si at den er dårlig, men det er fordi de ikke er fans av skrekk eller hadde noe forhold til den første filmen. Det er altfor mye kult og underholdende i denne filmen til at hva enn du har å klage på kommer i veien for det som er bra.
18
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 10. oktober 2017, 20:05:53 »
"Minnie the Moocher" Betty Boop HD 1080p
19
Fritt forum / Sv: 80-tallspop
« Nyeste innlegg av z 10. oktober 2017, 20:04:56 »
All that you need to know (!) about 80s Synths
20
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 10. oktober 2017, 05:19:34 »

The Blob, 1988

Dette er versjonen jeg så mest frem til å se. Historien er nesten identisk med den originale, men med noe forandringer her og der, spesielt imot siste halvdel. Mens den første hadde den 50-talls b-filmsjarmen, så har denne en større underholdingsverdi med mer splatter og blod. Vi får faktisk se i langt mer grusom detalj at folk etser opp når de blir fortært. Det er egentlig ikke så mye som jeg trenger å si om verken denne eller originalen. De er gode filmer når man vil se denne type film. Folk blir drept og monstret er kult i sin enkelhet. Jeg anbefaler denne versjonen over originalen både fordi det er en bedre film og fordi den er betydelig mer voldelig, men har du tålmodighet for gammel film, så anbefaler jeg begge.
Sider: 1 [2] 3 4 ... 10