harm

Nyeste innlegg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
12
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 01. november 2017, 09:06:50 »
En film jeg ikke kommer til å se neste år.

1
YMS: Amusement (Part 1)


2
YMS: Amusement (Part 2)


3
YMS: Amusement (Part 3)
13
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 01. november 2017, 05:21:54 »


The Curse of Frankenstein, 1957

Det er altfor lite Hammer Films i disse maratonene, spesielt når vi snakker om filmene jeg ser (ikke at det er så mange andre deltagere, spesielt de siste årene). The Curse of Frankenstein og resten av Hammer filmene fra slutten av 50-tallet og utover 60- og 70-tallet er mellomleddet mellom klassisk skrekk og moderne skrekk. Klassisk i setting og de typene historie som ble fortalt. Moderne i bruk av vold, blod og sex. I 30-tallsversjonen, så er både Frankenstein og monstret mer sympatiske, her er Frankenstein en langt mer ondskapsfull mann som er villig til å drepe for å fortsette med sine vitenskapelige eksperimenter. Monstret er et faktisk monster. Det er en mye mer voldelig og grotesk film, men like mye en klassiker.

Halloween er nå over. Det er de grytidlige timene i første dagen av den nye måneden. Det er for sent å snakke om Halloween og maratonen er over. Det var morsomt i år også selv om ingen deltok i år heller. Ikke en gang kommentarer fra de som vanligvis kommenterer, men så kenge forumet står oppe så er jeg tilbake neste år.

Selv om det er over, så skal jeg se to siste klassikere mens jeg drikker opp resten av ølet.


Re-Animator, 1985

En av de mest underholdende filmene noensinne laget. Jeg bruker unnskyldningen at den er blitt skrevet om så mange ganger før til å ikke skrive noe her.


From Beyond, 1986

Nå her har vi en film som ikke har dukket opp i noen av maratonene til tross at den burde. Rett etter Re-Animator, så laget de denne undervurderte klassikeren. Jeg antar den ikke er like kjent fordi det var mindre en skrekk komedie og mer en seriøs skrekkfilm. Det er nok en H.P. Lovecraft historie og alt med den er fantastisk. Men grunnen at jeg valgte disse to som avslutning i år er at jeg så den siste episoden av re:View på redlettermedia.com for noen uker siden, som snakket om disse to klassikerne. Så jeg lar dem ta seg av å anmelde dem.

Re-Animator and From Beyond - re:View


Vi ses neste år.
14
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 31. oktober 2017, 16:46:40 »

The Toxic Avenger, 1984

På tide at jeg så denne igjen. Fremdeles en idiotisk og smakløs film, så er mesterverk med andre ord.
15
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 31. oktober 2017, 10:10:01 »
haha
Mr. Plinkett's Zombie Review!!!
16
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 31. oktober 2017, 05:20:18 »

Dagon, 2001

Nå er vi tilbake i de filmene jeg liker. Denne er har litt av alt. Blod og splatter, monstre, humor, seriøs skrekk og er tvers igjennom en underholdende film. Det er svakheter som dårlig CGI og at den er litt for corny til tider, men det er tvers igjennom solid film basert på H.P. Lovecraft sine historier. Selv om filmen heter Dagon, så er den ikke basert på historien med den tittelen og er heller en omskriving av The Shadow over Innsmouth, men satt i en spansk fiskerlandsby i stedet for en fiskerlandsby i Massachusetts. Som nevnt har filmen tydelige svakheter, men uten tvil en god film. Jeg mener å ha hørt at den er vanskelig å skaffe på DVD nå for tiden, men jeg hadde ikke noen problemer bare for et par år siden. Anbefales.
17
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 30. oktober 2017, 19:29:42 »
Brutalmoose har utgitt sin Halloween spesial episode. Ser ut som han også så The Legend of Sleepy Hollow. Vent et lite øyeblikk, dette er ikke utgaven jeg så.

Wishbone: The Legend of Sleepy Hollow - VHS Review - brutalmoose
18
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 30. oktober 2017, 05:43:17 »

Witches' Mountain, 1975

Nok en elendig film, men betydelig bedre en de to forrige jeg så. De to forrige var dørgende kjedelig, mens denne var bare kjedelig. Den hadde litt sjarm med interessant bruk av musikk og fin natur i den spanske fjellheimen. Filmen åpner med en scene som egentlig ikke har noe med resten av filmen å gjøre, men er underholdende nok. En kvinner dreper det jeg antar er hennes datter, for å så møte opp med hovedpersonen, som er fotojournalist, og kreve at de reiser bort sammen. Han ønsker ikke å ha noe med henne å gjøre, så han ringer opp jobben og krever at de avlyser ferien hans. Han får en eller annen vag jobb som ikke er nevnt i filmen og møter en tilfeldig kvine som han fotograferer mens hun soler seg toppløs, og for å så spørre om hun vil ble med han. Hun reiser med han og så skjer det egentlig ikke så mye gjennom hele filmen. Det er noe vag overnaturlig mystikk som foregår og så er det noen hekser på slutten. En av heksene er kvinner fra starten av filmen, men det forklarer ikke hva starten av filmen hadde noe med historien å gjøre. THE END!

Når man er en fan av skrekk, så må man sitte gjennom søppel som dette i det vage håpet om at finner en obskur tittel som klikker for deg. Denne filmen hadde mye potensiale i form av stemning. Jeg følte noe mer enn bare kjedsomhet. Vell, jeg gjorde tre tapre forsøk på rad i et håp om å finne en god b-film. På tide å fokusere det som er igjen av maratonen på gode filmer.
19
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 29. oktober 2017, 08:08:59 »
Swing You Sinners
20
Fritt forum / Sv: Skrekkfilmmaraton frem til Halloween 2017
« Nyeste innlegg av z 29. oktober 2017, 03:24:30 »


Oasis of the Zombies, 1982

Nok en elendig film. Denne gangen med sand og ørken i stedet for snø, men minst like kjedelig og teit som den forrige jeg så. Det er oase ute i den afrikanske ørkenen hvor nesten alle ble drept i et slag under andre verdenskrig og av en eller annen grunn, så er de nå zombier. Nazistene hadde med seg et lass med gull som hoved personene ønsker å finne, men vi får aldri se gullet. Vi får ikke se mye i de store og det hele fordi dette er en dårlig filmet film. Det eneste kule med denne filmen er at zombiene ser bra ut. De ser oppråtnet ut og det er en ganske fin skrekkatmosfære når de kommer opp fra under bakken om natten (som tydelig er spilt på dagtid). Utover det, så er dette en treg film som ser billig ut og ikke har noe gående for seg. Det er så mange bedre zombiefilmer der ut til at det er verdt bryderiet å se denne.
Sider: 1 [2] 3 4 ... 10