2

Nyeste innlegg

Sider: 1 ... 8 9 [10]
91
Vitenskap og forskning / FLYTTET: Når skolemedisinen ikke tibyr
« Nyeste innlegg av Gnisten 20. mars 2017, 17:39:45 »
92
Alternativ behandling / Sv: Når skolemedisinen ikke tibyr … kurativ kreftbehandling
« Nyeste innlegg av AR 20. mars 2017, 12:28:06 »
Jaså du - ikkeno - tror jeg prøver å lure noen å se på denne nettsiden? Det var hyggelig av deg. Da hjelper det vel ikke å si at det ikke er sant? Men at noen kan si hva de mener om denne siden - for at jeg bedre skal kunne danne meg en mening, stemmer absolutt.

At ikke kreften ligger på lur, er kanskje bare en strid om ord. Når man for tiden ikke har påviselig kreft, men har det skriftlig at jeg har uhelbredelig kreft - ja da må man regne med at den dukker opp igjen - kanskje ikke i år eller neste år, men feks om 4-5 år? Jeg prøver å finne ut om det er noe man kan foreta seg som forsinker denne prosessen. Siden jeg er 69 år, så synes jeg 20 år ville være flott - 10 ikke så verst, 5 år ikke fullt så bra. Men det er bare meg...
93
Jeg tror heller at du forsøker å lure oss til å titte på en nettsted som skal lure oss til å bruke penger på medisin som ikke virker.
ikkeno, det er feil slik å kategorisk avvise et nettsted, eller en konkret behandling, uten å se på hva det er snakk om. Det kan være at den aktuelle behandlingen ikke er "alternativ". Det kan jo at den faktisk beviselig virker, altså er vanelig skolemedisin.

Men hvis man sjekker, og finner at det ikke foreligger bevis for virkning, først da kan vi avvise behandlingen.

Kjell Ingvaldsen
94
Alternativ behandling / Sv: Når skolemedisinen ikke tibyr … kurativ kreftbehandling
« Nyeste innlegg av ikkeno 20. mars 2017, 11:16:23 »
Sitat
Jeg er mest opptatt av medisiner som kan hindre kreften som ligger på lur - og helst for forholdvis lang tid - feks 10-20 år, ikke bare noen få måneder.
Jeg tror ikke at kreft ligger på lur. Jeg tror heller at du forsøker å lure oss til å titte på en nettsted som skal lure oss til å bruke penger på medisin som ikke virker. Når du har hatt kreft to ganger har du vel ikke tid til å vente 10-20 år på ny medisin?
Jeg tror mer på det å spise mindre. Da får du mindre kropp og dermed mindre kreft som ligger og lurer i denne kroppen.
95
Alternativ behandling / Sv: Når skolemedisinen ikke tibyr … kurativ kreftbehandling
« Nyeste innlegg av AR 20. mars 2017, 09:11:37 »
Forskningen pågår på en rekke områder som er ment å gi skreddersydd medisin mot utvalgte kreftformer. Noe er vel allerede i bruk i form av kjempedyre medisiner - som gir noen måneder livsforlengelse. Jeg er mest opptatt av medisiner som kan hindre kreften som ligger på lur - og helst for forholdvis lang tid - feks 10-20 år, ikke bare noen få måneder. Jeg tror ikke dette finnes ennå, men det kommer nok. Det er mulig at noe av dette kan oppnås ved å snekre sammen en kombinasjon av mer eller mindre kjente antikreftvirkende stoffer som allerede foreligger. Det gjelder å sette sammen dette på en måte som virker - uten uønskede bivirkninger. Hvem som har sikker kunnskap om dette, kjenner jeg ikke til. Kanskje det står mer om dette på kreftfri.no? Hvis noen vil ta en titt på denne siden og si hva dere mener, så ville det være interessant å høre.
96
Alternativ behandling / Sv: Når skolemedisinen ikke tibyr … kurativ kreftbehandling
« Nyeste innlegg av ikkeno 20. mars 2017, 08:30:32 »
Sitat
Skolemedisinen er mest opptatt av kreftceller i behandlingsøiemed, mens alternativ medisin (gjerne av utdannede leger) er mer opptatt av hele kroppen og har ofte et mer forebyggende perspektiv. Om det kan hjelpe meg, vet jeg ikke, men jeg er nysgjerrig på å finne ut hva det har å tilby. Har sett på kreftfri.no som virker troverdig, så langt jeg er i stand til å bedømme det, men jeg er åpen for å lytte både for og mot.
Jeg har tro på skolemedisinen, men det lureste er nok å lære seg masse om biologi og da spesielt det nyeste innen biologi:
https://www.youtube.com/watch?v=jAhjPd4uNFY
97
Alternativ behandling / Sv: Når skolemedisinen ikke tibyr … kurativ kreftbehandling
« Nyeste innlegg av AR 19. mars 2017, 23:21:00 »
Jeg stoler på skolemedisinens kunnskaper i å behandle kreft . Jeg har selv opplevd 2 tilfeller av dette - og er for tiden i remisjon. Men alt som nå tilbys er vente og se og halvårlige kontroller. Men det finnes vel medisiner og visse typer mat osv som ikke gir kreften samme gode vekstvilkår som man dermed bør finne frem til enn feks å proppe i seg mye sukkerholdig junkfood, mye hvitt mel - og røyke, ikke mosjonere osv. Noe er vel smartere enn noe annet - og kunnskap og veiledning i dette (av folk som har greie på dette og som ikke er kvakksalvere) høres ut som en god idé i mine ører. Skolemedisinen er mest opptatt av kreftceller i behandlingsøiemed, mens alternativ medisin (gjerne av utdannede leger) er mer opptatt av hele kroppen og har ofte et mer forebyggende perspektiv. Om det kan hjelpe meg, vet jeg ikke, men jeg er nysgjerrig på å finne ut hva det har å tilby. Har sett på kreftfri.no som virker troverdig, så langt jeg er i stand til å bedømme det, men jeg er åpen for å lytte både for og mot.
98
kurativ kreftbehandling ved spredning - finnes det alternativ behandling som kan vise til gode resultater?
Når en behandling kan vise til gode resultater, da tas den i bruk av skolemedisinen. Da er den ikke alternativ.

Som z litt strengt, men meget treffende uttaler:
Nei. Alternativ behandling er behandling som enten ikke har bevis for at det fungerer eller som er bevist at det ikke fungerer.

Kjell Ingvaldsen
99
Alternativ behandling / Sv: Når skolemedisinen ikke tibyr … kurativ kreftbehandling
« Nyeste innlegg av z 19. mars 2017, 07:16:13 »
Nei. Alternativ behandling er behandling som enten ikke har bevis for at det fungerer eller som er bevist at det ikke fungerer. Hvis ikke virkelig medisin kan hjelpe deg, så er det ikke noe mer som kan gjøres med det. Det eneste du kan gjøre da er å håpe at det blir bedre av seg selv, noe som faktisk skjer en sjelden gang i blant.

Ikke søk opp alternativ medisin i et håp om at noe skal virke. Du kaster bort tid og penger, som du kunne ha brukt på å tilbringe din siste tid bland de du er glad i. Alt du oppnår med å søke alternativ behandling er å gi penger til kvakksalvere og falsk håp som vil knuse deg enda hardere når du innser at du kommer til å dø av kreften uansett.
100
Alternativ behandling / Når skolemedisinen ikke tibyr … kurativ kreftbehandling
« Nyeste innlegg av AR 19. mars 2017, 00:11:04 »
kurativ kreftbehandling ved spredning - finnes det alternativ behandling som kan vise til gode resultater?
Sider: 1 ... 8 9 [10]